L

Småtroll as
Hunstadsenteret 8031 Bodø

Tlf: + 47 75 52 02 24
Epost: post@småtroll.no

w

Neonate babycall

Høyere batterikapasitet og større LCD-skjerm som i tillegg har tekst for økt brukervennlighet. Den har smidig størrelse, lang sendingsrekkevidde, lav stråling, batteri og temperaturindikator.

BC6500D
25.10.201709:34 Liss Marie Jakobsen

Neonate Babycall BC-6500D er Neonates nye toppmodell og mest eksklusive modell med en kombinasjon av egenskaper som gjør den unik på markedet. Med høyere batterikapasitet og større LCD-skjerm som i tillegg har tekst for økt brukervennlighet. Den har smidig størrelse, lang sendingsrekkevidde, lav stråling, batteri og temperaturindikator med alarm som virker helt ned til -19C.  Den er i tillegg 100 prosent digital, noe som hindrer forstyrrelser fra andre apparater, gir bedre lydkvalitet og lydfølsomhet.

BC-6500D leveres med store litium-batterier som kan lades med den medfølgende ladebasen. Det har også en Zero-Radiation-Function (ZRF), som betyr at ingen signaler sendes mellom baby- og foreldreenhet i stand-by-modus når ZRF er aktivert.

Neonate BC-6500D kan koble opp til tre babyenheter til èn foreldreenhet. Den har et lydfølsomt LED-lyssystem med ulike lys for å indikere hvilken babyenhet som registrerer lyd. Den har også en snakke-tilbake-funksjon som muliggjør toveiskommunikasjon mellom enhetene. BC-6500D leveres med litiumsbatterier og kan lades i ladestasjonen som inngår.

Neonate BC-6500D har blitt kåret til best i test i 2017 av danske alt.dk og av babytesterne.no i 2018.

- Laveste mulige stråling, maksimalt 20mW.
- 800 m rekkevidde.
- 1300 mAh batterikapasitet.
- Lang stand by-tid som er helt strålingsfri om man aktiverer en Zero-Radiation-Function, som gjør at ingen signaler sendes mellom enhetene før lyd registreres.
- Stemmeaktivering av enhetene hindrer unødvendig energiforbruk når babyen sover.
- Automatic Power Reduction System (APRS) registrerer avstanden mellom enhetene og minsker automatisk styrken når enhetene er nær hverandre.
- To ladeenheter inngår, en til babyenheten og en til foreldreenheten.
- Monteringssett inngår.

Ekstra babyenheter kan kjøpes i tillegg.