L

Småtroll as
Hunstadsenteret 8031 Bodø

Tlf: + 47 75 52 02 24
Epost: post@småtroll.no

w

Kidfix 2 R

KIDFIX 2 R, det smarte 2-i-1-barnesetet fra vår prisbelønte KIDFIX-serie, er ikke bare ekstremt fleksibel, det er også svært komfortabelt for små og store passasjerer fra ca. 3½ til 12 år.

16.12.201917:16 Marita Lind Furnes

KIDFIX 2 R vokser med barnet fra ca. 3½ til 12 år. Du kan fjerne ryggstøtten når barnet har blitt høyere enn 135 cm, som gjør at reisen ikke bare blir komfortabel, men også fleksibel. Takket være den V-formede ryggstøtten gir stolen en komfortabel stilling for små barn og god plass til å vokse i skulderområdet – det justeres automatisk når du endrer høyden på hodestøtten. I tillegg kan du fjerne ryggstøtten når barnet har blitt høyere enn 135 cm. Alt dette gjør at reisen ikke bare blir komfortabel, men også fleksibel.

SecureGuard

SecureGuard bidrar til å beskytte barnets mageregion ved å legge til et ekstra (fjerde) kontaktpunkt til et 3-punkts sikkerhetsbelte. Ved å holde hoftebeltet i en optimal posisjon over barnets hoftekam, bidrar SecureGuard til å redusere kreftene som rammer mageregionen ved en frontkollisjon med opptil 35 %*, og samtidig gir det barnet frihet til å bevege seg under bilturen.

Beskyttet barnesete med høy rygg 

Våre høyryggede barneseter beskytter barnet ditt på 3 ulike måter: seteskallet beskytter barnet fra hodet til hoftene, spesielt ved sidekollisjoner. De øvre og nedre beltesprekkene sørger for at beltet strammes i riktig posisjon. Nakkestøtten beskytter barnets hode og nakke komfortabelt.

Enkel justerbar V-formet ryggstøtte

Den V-formede ryggstøtten er designet for å gi optimal støtte til ditt voksende barn, samtidig som den gir mer plass til rygg og skuldre. I tillegg justeres ryggstøtten automatisk for å tilpasse seg vinkelen på bilsetet, noe som gjør at den passer bedre i bilen og barnets posisjon blir komfortabel.

Enkelt justerbart, ergonomisk hodestøtte

Vår hodestøtte er designet spesielt for eldre barn, når du bruker 3-punkts sikkerhetsbelte for å sikre dem i bilsetet. Den kan enkelt justeres til den riktige posisjonen, rett over barnets skuldre, med én hånd – til og med mens de sitter i setet. I tillegg er hodestøtten designet til å støtte ditt barns hode når de sovner.

Avtakbart trekk 

Det kan enkelt bli søl i bilen – drikke kan bli sølt og barn kan bli bilsyke. Det er grunnen til at vi har designet et setetrekk som er enkelt å ta av og kan vaskes i maskin, slik at du enkelt kan rengjøre og komme deg videre på turen.

Avtakbar ryggstøtte 

En bilstol med ryggstøtte er det sikreste alternativet for barnet. Det er derfor vi anbefaler at du transporterer barnet i en høyrygget beltestol så lenge som mulig. For større fleksibilitet kan du også fjerne ryggstøtten når barnet når en høyde på 135 cm. Takket være SecureGuard og belteklipsen kan kjøretøyets sikkerhetsbelte plasseres optimalt selv uten ryggstøtten.