L

Småtroll as
Hunstadsenteret 8031 Bodø

Tlf: + 47 75 52 02 24
Epost: post@småtroll.no

w

Britax Römer Kidfix XP

KIDFIX XP gir sikkerhet og trygghet for foreldre og komfort for eldre barn. Denne beltestolen med høy rygg og innovative XP-PAD gir avansert frontkollisjons beskyttelse. De dype mykt polstrede sidevingene tilbyr sikkerhet for voksende hoder og nakker fra 4 til 12 år.

Fra 15-36 kg
02.10.201813:42 Marita Lind Furnes

Enestående beskyttelse ved frontkollisjon
For å gi barnet ditt en overlegen beskyttelse i den vanligste typen kollisjoner – frontkollisjon – tilbyr KIDFIX XP vår unike XP-PAD. Den avleder opptil 30 %* av energikreftene vekk fra barnets skjøre nakke, mens hodet støttes og brystet polstres takket være støtabsorberende skum.

Store sidevanger for komfort og sikkerhet
KIDFIX XP er en bilstol med forlenget ryggstøtte med dype, mykt polstrete sidevanger som er designet for å gi den komfort og sikkerhet som eldre barn trenger når de reiser. Det gir beskyttelse fra hode til hofte for barnet ditt, og sikrer at hver reise er trygg.

Intuitiv montering, fremragende komfort
Raskt og enkelt montert ved bruk av bilens ISOFIX-festepunkter, er KIDFIX XP permanent festet til bilen, selv når det ikke er barn i setet. Beltestyringene justeres automatisk når du justerer høyden på hodestøtten, slik at sikkerhetsbeltet alltid er riktig plassert for korrekt tilpasning for barnet ditt. Etter hvert som barnet vokser og skuldrene blir større, sikrer den V-formede ryggstøtten en komfortabel passform gjennom utviklingen. I tillegg, takket være de utdragbare ISOFIX festene, kan du justere ryggstøtten til bilsetet for å gi barnet en komfortabel posisjon barnet og matche vinkelen på bilsetet.