L

Småtroll as
Hunstadsenteret 8031 Bodø

Tlf: + 47 75 52 02 24
Epost: post@småtroll.no

w

Britax Römer Kidfix XP SICT

Beltestol med høy rygg, XP-PAD og sidekollisjonsbeskyttelse som ikke går på bekostning plass for andre passasjerer.

Fra 15-36 kg
01.04.201815:26 Marita Lind Furnes

 

For å gi barnet ditt en overlegen beskyttelse i den vanligste typen kollisjoner – frontkollisjon – tilbyr KIDFIX XP SICT Britaxs unike XP-PAD. Den avleder opptil 30 %* av energikreftene vekk fra barnets skjøre nakke, mens hodet støttes og brystet polstres takket være støtabsorberende skum.

*Britax-tester 2013

 

KIDFIX XP SICT er et sete med forlenget ryggstøtte som beskytter barnet ditt fra hode til hofte ved sidebelastning, takket være SICTs overlegne sidebeskyttelse og dype og mykt polstrete sidevinger. Designet for å gi sikkerhet og komfort som barna trenger når de er ute og reiser.

 

Raskt og enkelt montert ved bruk av bilens ISOFIX-festepunkter, er KIDFIX XP SICT permanent festet til bilen, selv når det ikke er barn i setet. Beltestyringene justeres automatisk når du justerer høyden på hodestøtten, slik at sikkerhetsbeltet alltid er riktig plassert for korrekt tilpasning for barnet ditt. Etter hvert som barnet vokser og skuldrene blir større, sikrer den V-formede ryggstøtten en komfortabel passform gjennom utviklingen. I tillegg, takket være de utdragbare ISOFIX festene, kan du justere ryggstøtten til bilsetet for å gi barnet en komfortabel posisjon barnet og matche vinkelen på bilsetet.