L

Småtroll as
Hunstadsenteret 8031 Bodø

Tlf: + 47 75 52 02 24
Epost: post@småtroll.no

w

B-AGILE M

B-AGILE M med sitt smale design er perfekt for hverdagsturer. Den praktiske en-hånds sammenleggingen og kompakte størrelsen gjør håndtering superenkelt når du er på farten. Pluss, det mykt polstrede liggesetet betyr utmerket komfort for barnet ditt.

12.12.201917:01 Marita Lind Furnes

Bare 55,5 cm bred, B-AGILE M er kjempesmal og enkel å trille – perfekt for dine daglige eventyr. Med den praktiske en-hånds sammenleggingen får du en kompakt, frittstående barnevogn som er enkel å håndtere og pakke sammen.

B-AGILE Ms romslige liggesete med justerbar ryggstøtte og benstøtte sikrer virkelig komfort. En-hånds ryggstøttejustering betyr at du enkelt kan lene den tilbake uten å forstyrre barnet ditt.

Din B-AGILE M kan tilpasses dine behov fra første dag. Setet er kompatibelt med en myk bærebag, eller du kan feste enhver Britax Römer- bæresele eller Britax Römer-bærebag med de valgfrieCLICK & GO®-mottakerne.

Det er ingenting som å ta en fin og behagelig spasertur i sola, og med den store kalesjen med integrert solskjerm og UPF 50+ solbeskyttelse kan du ta spaserturen mens du gir beskyttende skygge til din lille passasjer. Her er det også ventileringsvinduer for de ekstra varme dagene.

Med vår mekanisme for sammenlegging med en hånd, kan du raskt og enkelt legge sammen din barnevogn, og frigjøre den andre armen til å holde barnet ditt. Og takket være dens automatiske lås, kan vi forsikre deg om at den forblir slik helt til du vil bruke den igjen. Ettersom den står av seg selv når den er lagt sammen, rører ikke tekstilet bakken.

Du kan gjøre barnets tur enda mer behagelig med vår justerbare ryggstøtte og leggstøtte. Innstillingene går fra helt nedslått ryggstøtte for at nyfødte skal kunne ligge, til innstillbar seteposisjon for en smårolling som skal hvile. Uansett om de sover tungt eller sitter kan du enkelt å sørge for at de er komfortable.

Fjæring foran og bak tilpasses automatisk til barnets vekt for å balansere sportsvognen, og sikrer en behagelig tur selv på ujevnt underlag. 

Enten om du går på en lang dagstur eller om du må gjøre noen ærender, kan vår lagringskurv holde alt du trenger fra bleier, ekstra klær, leker og godbiter til dagligvarer. 

For å sørge for god komfort for det voksende barnet ditt, gis føttene støtte når fotstøtten er nede. På denne måten kan små bein ha det behagelig selv om de vokser ut av leggstøtten. 

Forhjulene kan både dreie fritt og låses på plass for å gjøre det enklere å trille i ulike terreng. Uansett hvor du går, kan du enkelt skifte modus uten å forstyrre eller vekke barnet. 

Det siste du ønsker når du er ute på tur med ditt lile barn er flatt hjul. Dekkene er derfor punkteringsfrie, slik at du kan nyte turen din. 

Håndtaket er mykt polstret for å gi bedre komfort når du er ute og går med barnevognen.

Den glidende selestrammeren sørger for at du enkelt kan justere selen slev mens barnet sitter i stortsvognen. I tillegg gir polstringen på selene over brystet ekstra komfort. 

Det er ingenting som å ta en fin og behagelig spasertur i sola, og med den store kalesjen med integrert solskjerm og UPF 50+ solbeskyttelse kan du ta spaserturen mens du gir beskyttende skygge til din lille passasjer. Her er det også ventileringsvinduer for de ekstra varme dagene.

Med sitt slanke design, bare 55, 5 cm bred, er vognen perfekt for å komme seg lettvindt rundt både på shoppingsentre og selv de smaleste, mest folksomme gatene.