L

Småtroll as
Hunstadsenteret 8031 Bodø

Tlf: + 47 75 52 02 24
Epost: post@småtroll.no

w

Britax Smile III

Basert på den prisvinnende SMILE 2.
Smal 57 cm bred design.
Flere reisesystemalternativer.
Veldig god fjæring og luftfylte hjul.
Skreddersydd tilbehør er tilgjengelig.

06.12.201916:07 Marita Lind Furnes

Basert på SMILE 2, beste barnevognen og duovognen 2016-2019 i følge «bäst-i-test.se», tar nå nye SMILE III over som testvinner* med motivasjonen «Meget prisverd duovogn med full liggestilling på sportsdelen og riktig romslig varekurv»! Med SMILE III kan du enkelt bytte mellom mellom bærebag, babystol eller sportsdel. 

Fra solskinn til regn, SMILE III er forberedt på all slags vær takket være de skreddersydde tilbehørsalternativene.

Med sitt smale design, bare 57 cm bred, er vognen perfekt for å komme seg lettvint rundt både på shoppingsentre og selv de smaleste, mest folksomme stedene.

Støtdemperne på understellet og forhjulene er sentralt plassert og gir en behagelig trilletur uansett terreng. Ingenting vil forstyrre den lille, enten du går brosteinsbelagte gater eller langs landevei. Takket være de store lufthjulene, er sportsvognen alltid lett å kontrollere uansett terreng. 

Takket være den 48 cm lange ryggplaten vil barnet ha både nok plass til å vokse og til fortsatt å ha glede av en tur i sportsvognen.

Ekstra stor kalesje med solfaktor 50+ gjør at barnet ditt alltid er beskyttet på solfylte dager. I tillegg sørger det store ventilasjonsvinduet for luftsirkulasjon på varme dager. 

Varekurven tåler 7 kg med alt du trenger av bleier, ekstra klær, leker, godbiter og dagligvarer. 

For bedre synlighet i mørket er sportsvognen utstyrt med 3M™- reflekser hele veien rundt. Den har reflekser både på trekket foran, rundt bagen og på hjulene. 

Sportsvognen er lett å legge sammen til en kompakt størrelse som sparer mye plass i hvilken som helst bil. Den holder seg slik til du vil bruke den igjen takket være den automatiske transportlåsen. Ettersom den er frittstående når den er lagt sammen og har integrert beskyttelse på håndtaket, unngår den skitt fra underlaget.

Ryggstøtten kan med et enkelt håndgrep justeres fra sittende til liggende posisjon slik at barnet ditt alltid har det komfortabelt. Det er også beskyttelse på sidene. Ved å slå ned den justerbare fothvileren og ryggstøtten, får man også plass til en myk bag.

Ved hjelp av det vendbare setet kan barnet enten se på deg, eller utforske verden rundt seg.

Håndtaket er mykt, gir godt grep, og kan enkelt justeres i høyden etter behov. Håndtaket og frontbøylen er trukket med lærimitasjon, og gir vognen et moteriktig og luksuriøst utseende. 

Bremsen virker på begge bakhjulene for sikker og stabil stopp, og har en indikator som viser om den er av eller på. For komfortabel bruk kan bremsen også utløses fra toppen.

Den smidige selestrammeren sørger for at du enkelt kan justere selen selv mens barnet sitter i sportsvognen. Det er ikke nødvendig å tre selen. I tillegg gir polstringen på selene over brystet ekstra komfort. 

Forhjulene er svingbare for enkel svinging mellom smale butikkhyller, eller låsbare for bruk i ulent terreng.