L

Småtroll as
Hunstadsenteret 8031 Bodø

Tlf: + 47 75 52 02 24
Epost: post@småtroll.no

w

Mountain Buggy Nano

Trillen Nano fra Mountain Buggy er den ultimate reisebarnevognen.

Reisetrille
16.10.201812:33 Marita Lind Furnes

Nano er ekstremt lett og tar ikke større plass enn en kabinkoffert når den er sammenklappet. Det er bare å klappe den sammen og ta den med som håndbagasje. Den har dessuten praktiske skulderbånd som gjør den enda enklere å bære med seg, samt innebygde adaptere som er kompatible med flere vanlige babybilstoler. 

Nano har punkteringsfrie gummihjul med myk fjæring som gjør kjøreopplevelsen behagelig for både barn og fører. De fremste, svingbare hjulene gjør vognen enkel å manøvrere, og den lette barnevognen kan enkelt kjøres over fortauskanter, noe som gjør den til den perfekte byvognen.

Som den er kan Nano brukes fra ditt barn er ca 6 måneder og opp til rundt 4 års alder. Vil du bruke vognen allerede fra fødselen av kan du kjøpe til en vognbag eller en babybilstol og bruke trillen som en kombivogn. Ryggstøtten kan justeres i ulike nivåer og helt ned til liggestilling, og 5-punktsselen sørger for at barnet ditt sitter tryggt under hele reisen.

Mountain Buggys Nano har en justerbar kalesje og netting i sidene som gir god ventilasjon når vognen er i liggestilling. På vognens underside finnes det en romslig varekurv som kan lastes med maksimalt 5 kg.

Vekt: 5,9 kg.

Mål sammenklappet (hjul av): L45,5 x B54 x H29 cm.

Mål sammenklappet: L52 x B54 x H29 cm.Mål oppslått: L84 x B54 x H98 cm.

Mål sete og rygg: Sete: B33 x D39 cm, ryggstøtte H45,5 cm.

Vendbart sete: Nei

Fellbar ryggstøtte: Ja.

Anbefalt alder: 6 måneder – 4 år.

Maksimal belastning: 20 kg + 5 kg i varekurven.

Hjultype: Punkteringsfrie.Fronthjul: Svingbare (kan låses).

Antall hjul: 4.

Travelsystem mulig: Ja.

Vaskeanvisning: Tørk av med fuktig klut.