L

Småtroll as
Hunstadsenteret 8031 Bodø

Tlf: + 47 75 52 02 24
Epost: post@småtroll.no

w

Silver Cross Wave

En luksuriøs og hendig duovogn fra Silver Cross. Wave-modellen kan enkelt gjøres om til en romslig søskenvogn. Med Silver Cross sitt eget «One Plus One»-system får du nemlig hele 16 forskjellige kombinasjoner for sitte- og liggedeler samt babybilstol.

18.11.201712:55 Marita Lind Furnes

Silver Cross Wave kan brukes fra barnet er nyfødt og frem til barnet veier cirka 25 kg. Vognen leveres med alt du trenger: sittedel, liggedel, to myggnettinger, regntrekk, koppholder og adapter til babybilstol (denne kjøpes i tillegg).

Sitte- og liggedelen holder høy kvalitet tvers gjennom. I den myke sittedelen blir hver trilletur rolig og behagelig for den lille. Man har en god kalesje med UPF 50+ solfaktor, ventilasjon og titteluke og ikke minst en justerbar rygg for avslapping.

I liggedelen kan barnet ditt ligge behagelig på en madrass av bambustekstil, som er både antibakteriell og temperaturregulerende. Liggedelen har selvsagt også en god kalesje.

Understellet på Silver Cross Wave har god fjæring på alle fire hjulene og er utstyrt med en fin varekurv med bærekapasitet på 5 kg, mens bremsene er utviklet for å kunneholde både vogn og føtter sikre.

Sist men ikke minst har du et justerbart håndtak med fem innstillinger – så begge foreldre kan trille behagelig og ergonomisk korrekt!

- Fleksibel duovogn/søskenvogn/travel system.
- Leveres med flere tilbehør.
- Avtagbare frontbøyler.
- Fempunktsbelte.
- UPF 50+-tekstiler.
- To regntrekk og mygnett.
- Babybilstoladaptere, kompatible med Silver Cross’ babybilstol, Simplicity.