L

Småtroll as
Hunstadsenteret 8031 Bodø

Tlf: + 47 75 52 02 24
Epost: post@småtroll.no

w

Britax Go Big m/bag og sportsdel

Begrenset antall i fargen oliven grønn.
Nå kr 7999,- (ord 10898)

Tilbud
27.06.201712:46 Liss Marie Jakobsen

STORE GO-FORHJUL DU KAN GÅ HVOR SOM HELST MED
Våre forhjul på 23 cm kan både dreie fritt og låses på plass for å gjøre det enklere å trille over ulike terreng. Uansett om du går i byen, parken eller på landet, kan du enkelt skifte modus uten å forstyrre eller vekke barnet.

SKREDDERSYDD KOMFORT
Du kan sørge for at barnets reise blir enda mer behagelig med justerbare rygg- og fotstøtter. Den kan både legges ned i liggeposisjon for nyfødte spedbarn og justeres opp i forskjellige sittestillinger for eldre barn. Du kan sørge for at de har det komfortabelt både når de sover søtt eller sitter oppreist.

EKSTRA PRAKTISK MED STOR LAGRINGSKAPASITET
Om du har tenkt deg ut på en lang dagstur eller bare skal ut på ærend, kan varekurven frakte 10 kg med alt du trenger av bleier, ekstra tøy, leker, mat og dagligvarer. Den lett tilgjengelige kurven ble utformet med ekstra sider som kan løftes opp for å beskytte innholdet. Den har også 3M SCOTCHLITE™ refleksstriper rundt hele kurven for å være mer synlig ved dårlige lysforhold.

INGEN FLERE PUNKTERTE HJUL
Et punktert hjul er det siste du trenger når du er ute på tur med barnet. Hjulene kan ikke punkteres, og bakhjulene er laget av slitesterk gummi med en skumkjerne som sørger for en myk tur på ujevnt underlag.

OVERLEGEN FJÆRING
Sentralfjæringen tilpasser seg barnets vekt og balanserer sportsvognen i ethvert terreng, uansett om det er brostein eller landevei. Barnet ditt vil alltid nyte en behagelig tur.

SETE SOM DU KAN SNU I BEGGE RETNINGER
Av og til vil barnet ditt se verden omkring seg, og av og til vil barnet heller se på deg fra den bakovervendte posisjonen. Uansett hvilken retning de vil sitte i, kan du enkelt ordne det ved å snu det romslige setet med ett klikk.

JUSTERBAR SIKKERHETSSELE
Vår 5-punkts sikkerhetssele kan justeres i tre forskjellige høyder for å holde barnet ditt trygt i setet, fra fødsel og opp til de veier 17 kg. Det følger med brystpolstring for ekstra komfort.

UNIKT SYSTEM FOR Å LEGGE SAMMEN
Med vårt patenterte system for å legge sammen vognen, kan du legge sammen sportsvognen raskt og enkelt, med setet festet på i både bakover- eller forovervendt posisjon. Det er lett å legge sammen vognen i et kompakt format som sikrer at stoffet ikke kommer i kontakt med bakken og blir skittent.

INTEGRERT SOLBESKYTTELSE
Det er deilig å ta en avslappende gåtur i solen, og med den store utbrettbare UPF 50+ solkalesjen kan du gå i solen mens du sørger for at din lille passasjer beskyttes av skyggen. Her er det også et ventileringsvindu for de ekstra varme dagene.

JUSTERBART HÅNDTAK FOR ALLE
Posisjonen av sportsvognens håndtak er viktig å ta i betraktning for din kroppsholdning. Med to enkle knapper kan håndtaket justeres for å tilpasse seg etter enhver persons høyde og komfort, for mor eller far, besteforelder eller barnepasser. Håndtaket er ergonomisk for dine håndledd, slik at du kan holde håndtaket avslappet og komfortabelt. Styring av sportsvognen er også enkel og smidig, selv med én hånd.

ENKEL Å RENGJØRE
Det skjer uhell, spesielt med små barn, men du trenger ikke å bekymre deg for søl eller flekker, da alle de myke materialene kan vaskes og er enkle å ta av og på.

Les om leverandøren